Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Her finder du betingelser for køb på Anitasfoto.dk. Alle betingelser er samlet på denne side, så du nemt kan få et overblik over din lovmæssige rettigheder, samt de særlige betingelser vi tilbyder dig som kunde.

Har du spørgsmål vedrørende vores handelsbetingelser, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 54 85 34 00 eller mail foto@anitasfoto.dk

WEBSHOP

Administration, køb og salg på Anitasfoto.dk foretages af:

Anitas Foto
Østergågade 18
4800 Nykøbing F.

Tlf.: 54 85 34 00
E-mail: foto@anitasfoto.dk
CVR.: 10076153

PRODUKTIONFORMATION

På Anitasfoto.dk finder du beskrivelse af de enkelte produkter. Kontakt os venligst på mail foto@anitasfoto.dk hvis du har yderligere spørgsmål til informationerne.

BESTILLING AF PRODUKTER

På Anitasfoto.dk kan du bestille alle varer som vises på vores webshop. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 54 85 34 00 mandag-torsdag kl. 09:30 – 17:30, fredag kl. 09:30 – 18:00 og lørdag 09:30 – 14:00.

Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner. Priserne er gældende inden for Danmarks grænser. Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne.

AFTALEINDGÅELSE

Når du handler med Anitasfoto.dk i vores webshop accepterer du, at en endelig købsaftale først indgås, når en medarbejder hos Anitasfotoshop.dk har behandlet din ordre. Anitasfotoshop.dk har derfor til hver en tid ret til at afvise en bestilling, såfremt varen er udsolgt, er angivet med en forkert pris, er umulig at fremskaffe eller af andre årsager. For at handle på Anitasfotoshop.dk skal du være fyldt 18 år. Børn og unge kan få deres forældre til at bestille på Anitasfoto.dk. Skulle børn eller unge under 18 år have bestilt varer på Anitasfoto.dk med forældres kreditkort uden tilladelse, kan forældre til enhver tid let, ubesværet og uden omkostninger annullere handlen, ved at kontakte os.
Når du handler med Anitasfoto.dk indgås alle aftaler på dansk.

PRISER

Prisen for et produkt er den/de pris(er), der på tidspunktet for bestillingen er angivet på Anitasfoto.dk. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Prisen for eventuel levering er angivet på din ordre, og den samlede pris for din ordre fremgår af ordrebekræftelsen. Alle priser for produkter på Anitasfoto.dk er gældende, indtil de ændres. Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms, men ekskl. Leveringsomkostninger.

Priserne er dagspriser.

BETALING

På Anitasfoto.dk har du mulighed for at betale med følgende betalingskort:

 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • Visa
 • MasterCard
 • Mobile Pay

Du er sikret mod misbrug, når du betaler med betalingskort. Alle data, der udveksles mellem din computer/mobilenhed og Anitasfoto.dk er krypteret. Betalingsdata er også krypteret og sendes direkte til vores betalingspartner Bambora der er certificeret til at håndtere kreditkort oplysninger. Ingen hos Anitas Foto får dermed adgang til at se dine betalingsoplysninger.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra Anitasfoto.dk. Anitas Foto kan aldrig trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Anitas Foto trækker først beløbet fra din konto, når den respektive ordre er klar til afsendelse. Når transaktionen er gennemført, vil det fremgå af din bankkonto med teksten “Anitasfoto.dk”. Ved betaling med betalingskort sendes dine oplysninger direkte og SSL-krypteret til betalingsudbyder ved Anitasfoto.dk. Anitas Foto har dermed ikke adgang til dine betalingsoplysninger.

Ved betaling med et andet udstedt dansk kort end Dankort og Visa/Dankort betaler du 1,25% i gebyr, og ved udenlandsk udstedt kreditkort betaler du 3,25%.

Vær opmærksom på, at du med fx Mastercard, samt visse udenlandske betalingskort vil opleve, at pengene bliver hævet på dit kort, inden vi har afsendt varen. Det er din bank, der har reserveret pengene ved at fjerne dem fra din konto og ikke noget, vi har kontrol over. Vi trækker dem først fra banken, når vi har afsendt din ordre. Hvis du annullerer en ordre, efter at have brugt et af disse kort, kan din bank fortsat reservere pengene i op til 30 dage. Dette har vi desværre ingen kontrol over og du bør tage sagen op med din bank.

ORDREBEKRÆFTELSE

Anitasfoto.dk sender dig en elektronisk ordrebekræftelse som godkendelse af dit køb. Ordrebekræftelsen indeholder ordrenummer, navn, adresse, leveringsadresse, betalingsmåde, specifikation af de bestilte produkter og den samlede pris inkl. eventuelle leveringsomkostninger. Anitas Foto modtager en digital kopi af alle ordrer, men det anbefales, at du selv printer ordrebekræftelsen ud, da den indeholder væsentlige oplysninger om salget. Ordrebekræftelsen er samtidig relevant, hvis købet fortrydes, eller hvis du har indsigelser til det købte.

Endelig aftale er indgået, når ordrebekræftelsen er afsendt fra Anitas Foto, og aftalen omfatter de produkter, der står i ordrebekræftelsen. Når du modtager ordrebekræftelsen, anbefales det, at du gennemgår den og straks kontakter Anitas Foto, hvis du mener, den indeholder fejl eller uoverensstemmelser. Det anførte i ordrebekræftelsen er gældende, medmindre du skriftligt fremsætter indsigelser straks efter modtagelsen af ordrebekræftelsen.

LEVERING

Vi leverer altid med GLS, som leverer pakken direkte hjem til dig eller på ønsket afhentningssted (PakkeShop). Vær opmærksom på, at hvis du ikke er hjemme når GLS er der, skal du selv afhente pakken i Pakkeshop.

 • Levering GLS til PakkeShop: DKK 39,00.
 • Levering GLS med omdeling til privat: DKK 59,00.

Ved køb over DKK 595,00 er der fri fragt til PakkeShop.

Forventet leveringstid er 2-3 hverdage regnet fra ordrebekræftelsens dato.
I travle perioder, kan der forekomme forsinkelser – fx under kampagner, lagersalg, ferie og sygdom.

Anitas Foto bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Forsendelsen leveres med GLS til din oplyste adresse på ordreafgivelsen. Forsendelsen vil på evt. PakkeShop være tilgængelig til afhentning i 10 hverdage. Leveringsomkostningerne forbundet med dit køb fremgår af din ordre samt ordrebekræftelse og vil blive opkrævet sammen med din betaling for det købte.

Du vil ved afsendelse af din order modtage en e-mail og en SMS med et Tracking nr. hvor du på https://gls-group.eu/DK/da/home – kan se hvor langt din pakke er nået, ved spørgsmål herom kan GLS kontaktes.

Ved levering til GLS PakkeShop vil du modtage en e-mail og SMS besked når pakken ligger klar til afhentning.

LEVERING TIL UDLANDET

Vi levere som udgangspunkt kun til adresser i Danmark. For levering til udlandet bedes du skrive til: foto@anitasfoto.dk

OVERSOLGTE & UDSOLGTE VARER

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer. Da vi har fysiske butik kan nogle varer risikere at blive solgt i butikken, kort tid før eller efter den er solgt på hjemmesiden. Vi gør hvad vi kan for at undgå det. Hvis din vare er udsolgt, giver vi besked på telefon eller mail.

FORTRYDELSESRET

Du har ret til at fortryde dit køb indtil 14 dage efter, at du har modtaget det købte.

Du kan fortryde købet af et produkt ved:

At kontakte Anitas Foto og give besked om dette og returnere produktet. Se nedenfor under returnering.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Meddelelsen skal skrives til foto@anitasfoto.dk og ordrebekræftelsen skal medsendes. Du kan ikke fortryde et køb ved blot at nægte at modtage varen uden samtidig at give os tydelig besked herom. Det anbefales, at du gemmer dokumentationen for, at du har afsendt meddelelsen samt det købte.

RETURNERING

Hvis du fortryder købet, skal varen tilbageleveres til:

Anitas Foto
Østergågade 18
4800 Nykøbing F.

OBS: Vi afhenter ikke returpakker på Posthus, PakkeShops o.lign – alt skal leveres på vores ovennævnte adresse. Vi modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Det produkt, du returnerer, skal være i samme stand som ved modtagelsen. Du skal sende din ordre retur senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde et køb. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder et køb.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Fortrydelsesretten bortfalder helt eller delvist, hvis:

 • Varen er taget i brug.
 • Varen er beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
 • Plombering eller lignende er brudt.
 • Varen er håndteret på en anden måde, end man almindeligvis ville gøre i en fysisk butik for at undersøge og prøve produktet.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb får du de penge retur, du måtte have betalt inkl. eventuelle omkostninger ved forsendelse af det købte til dig, så snart Anita’s Fotoshop har modtaget din meddelelse om, at du fortryder dit køb. Ved returnering af produkter modtager du først pengene, når Anitas Foto har haft lejlighed til at undersøge det returnerede. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Beløb betales altid retur til det betalingskort som blev benyttet ved ordre.

REKLAMATIONSRET

Anita’s Fotoshop yder 24 måneders reklamationsret på alle produkter i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Varen kan efterfølgende returneres for reparation eller ombytning til et tilsvarende produkt. Afhjælpes problemet ikke heraf, kan der blive tale om tilbagebetaling eller afslag i prisen. Anitas Foto  afholder udgifterne for forsendelsen ved gyldig reklamations-sag. Se under punktet “returnering” for adresse oplysninger mv. Ved reklamation skal vi altid besigtige produktet/varen. Såfremt du har en reklamationssag, skal vi vide det indenfor ovenstående, og rimelig tid, og have direkte og skriftlig besked på mail: foto@anitasfoto.dk

HVIS DU VIL KLAGE

Hvis du vil klage over dit køb, kan du kontakte os på mail foto@anitasfoto.dk

Du kan også indgive en klage over en vare, som du har købt hos os, til Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Find yderligere informationer på Center for Klageløsning på www.forbrug.dk.

UNDERSØGELSESPLIGT OG MANGLER

Når du modtager det købte, skal du straks foretage en undersøgelse af det købte, herunder nøje efterse det leverede for at konstatere, om det har fejl eller mangler.

PERSONOPLYSNINGER

De oplysninger, som du giver Anitas Foto i forbindelse med dit køb via Anitasfotoshop.dk (navn, adresse, telefonnummer, e-mail osv.) samt oplysninger, som du i øvrigt måtte give Anitas Foto, behandles fortroligt og anvendes til at ekspedere din bestilling, til statistisk brug samt i forbindelse med anden kontakt med dig. Anitas Foto indhenter ikke oplysninger om dig andre steder fra.

Personoplysninger transmitteres fra dig til Anitasfotoshop.dk i krypteret form. Personoplysninger opbevares af Anita’s Fotoshop i en database på en sikker server (i ikke-krypteret form), hvortil der ikke er offentlig adgang. Dine oplysninger opbevares i op til 5 år og alene i det omfang, det er lovligt. Ifølge persondataloven har du mulighed for indsigt i og berigtigelse af de personoplysninger, der vedrører dig. Du kan ligeledes gøre indsigelse mod yderligere behandling af dine personoplysninger. Kreditkortoplysninger på Anitasfotoshop.dk formidles på en krypteret SSL-forbindelse til vores betalingsindløser Bambora. Anita’s Fotoshop har ingen adgang til dine betalingskortoplysninger.

COOKIES

For at lette proceduren for dine fremtidige køb hos Anitasfoto.dk anvendes cookies. En Cookie er en lille fil, som lagres på din egen computer eller mobilenhed. Den indebærer, at du fx ikke behøver indtaste din adresse næste gang, du køber produkter hos Anitasfoto.dk. Den har tilsvarende det formål at genkende, huske indstillinger, udføre statistik, og målrette annoncer og generelt forbedre hjemmesiden og sikre fuldt udnyttelse af services. Du kan naturligvis selv slette cookien på din computer eller mobilenhed.

YDERLIGERE INFO VEDR: Cookies og privatlivspolitik