Skolefotografering

Vi har mange års erfaring i produktion af billeder og kvalitet er et af vores nøgleord! Alle billeder bliver produceret individuelt og vi printer på egne maskiner, hvilket giver god kvalitet og hurtig levering -og så er vi tæt på hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker. For os er det højeste prioritet at give dig den bedste service!

Søskendefotografering

Vi tilbyder altid søskendefotografering og hvis skolen ikke ønsker at det foregår på skolen er I selvfølgelig velkommen i butikken. Dette gælder også syge/omfotografering, hvis en elev ikke har mulighed for at være på skolen på fotodagen eller søskende ikke går på samme skole.

Når dit barn er fotograferet

Vi har taget lidt forskellige billeder af dit barn, som du kan se når du logger ind med det personlige login, som dit barn får udleveret i dagene efter fotograferingen.

Der kan frit vælges mellem flere portrætter, pakker samt billedserier og forskellige fotogaver.

Klassefoto kan bestilles i to forskellige størrelser. Vi håber I bliver glade for resultatet samt de bestillingsmuligheder der er her. Måtte der være spørgsmål eller gode idéer, er I altid velkommen til at kontakte os.

Vær opmærksom på at billederne du ser på skærmen, ikke er redigerede, det gør vi af tidsmæssige årsager, først ved bestillingen.

Bemærk når du betaler med dit kort, hæver vi IKKE pengene før ordren klargøres til levering.

Vi håber I bliver glade for resultatet samt de bestillingsmuligheder der er her.

Måtte der være spørgsmål eller gode idéer, er I altid velkommen til at kontakte os på
nyk.f@photocare.dk – telefon 54853400 eller personligt i butikken alle hverdage mellem 9.30 og 17.30